Skip links

Bestyrelsen

 Sport ‘n’ Charity’s bestyrelse arbejder alle frivilligt. Foreningens bestyrelse vælges af medlemmerne på en årlig ordinær generalforsamling.

Formanden har ordet

Med 2023 afsluttet, ser vi i Foreningen Sport ’n’ Charity tilbage på et år præget af vækst, udfordringer og betydningsfulde resultater. Vores fælles indsats har skabt en solid grund under os, og vi ser fremad mod 2024 med fornyet energi og ambitioner.

 

Tilbageblik på 2023

2023 var et år, hvor vores fællesskab voksede sig stærkere og mere engageret. Vi nåede en vigtig milepæl med over 300 betalende medlemmer, en bedrift der cementerer vores status som en almenvelgørende forening. Dette har åbnet nye døre for os, ikke mindst muligheden for at søge offentlige midler og dermed styrke vores arbejde med børn og unge i kræftbehandling.

Vores program har haft en livsforandrende effekt på de deltagende børn. I løbet af året har vi set glæden og styrken vende tilbage hos børnene, et lyspunkt i deres ellers så udfordrende hverdag. Vores arbejde med skyggesøskende har også vist sig at være utroligt værdifuldt, hvilket understreger vigtigheden af vores holistiske tilgang til støtte.

Med stolthed kan vi rapportere, at vi ved udgangen af 2023 havde 355 medlemmer og 182 fast støtter, der bidrager månedligt. Dette er en testament til det hårde arbejde og den dedikation, som kendetegner Sport ’n’ Charity.

Udsigter for 2024

For 2024 sætter vi ambitiøse mål. Vi sigter mod at onboarde 35 nye kræftramte børn i Q1 til vores træningsprogrammer. Dette er et stort skridt, men med vores voksende fællesskab og forbedrede ressourcer, er vi overbeviste om, at det er inden for rækkevidde.

Desuden lancerer vi initiativet “UNG Ambassadør”. Dette nye program vil involvere unge, som ambassadører for vores arbejde. Gennem deres indsats håber vi at inspirere, oplyse og engagere endnu flere i vores sag.

Vi vil også skærpe vores fokus på B2C-markedet, hvor vi skruer op for hvervningen af medlemmer og støttere.

Og endeligt ved at udvikle og præsentere nye træningsvideoer og -materialer, ønsker vi at nå bredere ud og tilbyde vores støtte til endnu flere familier berørt af kræft.

Afsluttende ord

2023 var et år, hvor vi sammen flyttede bjerge. Med hvert ny medlem, hver donation, og hver historie om et barn, der finder styrke og glæde gennem vores program, bliver vi mindet om, hvorfor vi gør, hvad vi gør.

I 2024 vil vi fortsætte dette arbejde med uformindsket styrke og dedikation.

Tak til hver og en af jer for jeres uvurderlige støtte. Sammen gør vi en forskel.

Med venlig hilsen,

Frederik Weisz

Formand

Foreningen Sport ’n’ Charity

Kære Medlemmer og Støttere

Med glæde og taknemmelighed meddeler vi, at vi har opnået en milepæl: over 300 betalende medlemmer i Sport ’n’ Charity. Dette afspejler et fællesskab engageret i vores sag og vision.

Vores rettidige ansøgning er indsendt, og vi forventer godkendelse som Almennyttigforening ultimo 2023. Denne status vil styrke vores legitimitet og øge vores finansieringsmuligheder til gavn for børnene og de unge i vores programarbejde.

Vi er ligeledes beærede over at være udvalgt som en PFA Hjertesag. Dette anerkender vores medlemmer og frivilliges hårde arbejde. PFA’s mulige støtte vil accelerere vores initiativer og øge vores kendskab og støtte til børn og unge.

Takket være alle jer kan Sport ’n’ Charity udvide programmet til at inkludere yderligere 5 børn og unge hver måned resten af 2023. Disse børn i kræftbehandling vil dermed modtage nødvendig træning og støtte. Derved vil Sport’n’Charity have mere end 30 børn og unge i forløb.

Denne udvidelse af programmet er et stort skridt fremad, da det ikke kun hjælper flere børn direkte, men også forstærker vores engagement i at forbedre livet for børn og unge med kræft i Danmark, samt spreder kendskabet til vores arbejde og kommende forening.

I den nuværende erhvervskontekst har vi bemærket et fokus på virksomheders CSR-arbejde blandt medarbejdere og ejere. Dette engagement i samfundsansvar viser en dybere forpligtelse til positiv forandring i samfundet, hvilket vi er taknemmelig for.

Vi er glade for at se, at vores arbejde og mission harmonerer med denne bevægelse, og vi ser frem til at samarbejde med virksomheder, der deler vores værdier.

Til sidst vil vi udtrykke vores tak til alle, der støtter os. Hvert sponsorat, donation og hvert medlemskab tæller, og sammen gør vi en forskel for børn i kræftbehandling.

‌‌

På vegne af bestyrelsen,

Frederik Weisz
Formand
Foreningen Sport ’n’ Charity

Her midt september 2023 arbejder Sport ’n’ Charity i døgndrift på at stille de 300 betalende medlemmer som giver os retten til registrering som almennyttig forening.

En registrering som giver fradragsberettigelse til vores donorere og mulighed for at søge offentlige midler til foreningens arbejde.

Sport ’n’ Charity har som første fokus område arbejdet målfast på at tilbyde børn i kræftbehandling træning som kan mindre handicap og følgesygdomme.

I den skrivende stund har vi 18 børn i forløb og vores målsætning er at kunne tilbyde træningsprogram og -udstyr til de ca. 600 børn og unge som løbende er i kræftbehandling i Danmark.

I takt med at vores forening vokser og derved vores muligheder, vil vi udvide vores programarbejde – horisontalt og vertikal.

Den nuværende bestyrelse er i månedlig dialog hvorfor vi i 2023/2024 forventer at afholde 1 bestyrelsesmøde.

Ligeledes arbejder vi på i løbet af de kommende 12 måneder at byde to yderligere medlemmer velkommen i Foreningen Sport ’n’ Charity. Vi vil arbejde på at få en mere diversificeret bestyrelse.

Bestyrelsens opgave i 2023/2024 vil være at opnå status som almennyttig forening.
Hjælp os gerne på linket

Tak til alle de venlige og omsorgsfulde mennesker som har meldt sig ind allerede.

Det betyder alverden for os – og vi glæder os til at byde endnu flere velkommen, så vi kan gøre endnu mere.

Frederik Weisz
Formand
Foreningen Sport ’n’ Charity

Frederik Weisz

Formand/Stifter
formand@sportncharity.dk

Morten Phister Ritter

Bestyrelsesmedlem/Advokat

Martin Albeck-Stender

Bestyrelsesmedlem / Stifter
mas@sportncharity.dk

KOMMER I 2024

Dette medlem vælges på generalforsamlingen i maj 2024

KOMMER I 2024

Dette medlem vælges på generalforsamlingen i maj 2024

Støt én gang

Klik her, og se hvordan du allerede i dag kan gøre en forskel med et enkelt beløb

Støt månedligt

Klik her og se hvordan du kan være med til at gøre en forskel hver måned