Skip links

Bestyrelsen

 Sport ‘n’ Charity’s bestyrelse arbejder alle frivilligt. Foreningens bestyrelse vælges af medlemmerne på en årlig ordinær generalforsamling.

Formanden har ordet

Kære Medlemmer og Støttere

Med glæde og taknemmelighed meddeler vi, at vi har opnået en milepæl: over 300 betalende medlemmer i Sport ’n’ Charity. Dette afspejler et fællesskab engageret i vores sag og vision.

Vores rettidige ansøgning er indsendt, og vi forventer godkendelse som Almennyttigforening ultimo 2023. Denne status vil styrke vores legitimitet og øge vores finansieringsmuligheder til gavn for børnene og de unge i vores programarbejde.

Vi er ligeledes beærede over at være udvalgt som en PFA Hjertesag. Dette anerkender vores medlemmer og frivilliges hårde arbejde. PFA’s mulige støtte vil accelerere vores initiativer og øge vores kendskab og støtte til børn og unge.

Takket være alle jer kan Sport ’n’ Charity udvide programmet til at inkludere yderligere 5 børn og unge hver måned resten af 2023. Disse børn i kræftbehandling vil dermed modtage nødvendig træning og støtte. Derved vil Sport’n’Charity have mere end 30 børn og unge i forløb.

Denne udvidelse af programmet er et stort skridt fremad, da det ikke kun hjælper flere børn direkte, men også forstærker vores engagement i at forbedre livet for børn og unge med kræft i Danmark, samt spreder kendskabet til vores arbejde og kommende forening.

I den nuværende erhvervskontekst har vi bemærket et fokus på virksomheders CSR-arbejde blandt medarbejdere og ejere. Dette engagement i samfundsansvar viser en dybere forpligtelse til positiv forandring i samfundet, hvilket vi er taknemmelig for.

Vi er glade for at se, at vores arbejde og mission harmonerer med denne bevægelse, og vi ser frem til at samarbejde med virksomheder, der deler vores værdier.

Til sidst vil vi udtrykke vores tak til alle, der støtter os. Hvert sponsorat, donation og hvert medlemskab tæller, og sammen gør vi en forskel for børn i kræftbehandling.

‌‌

På vegne af bestyrelsen,

Frederik Weisz
Formand
Foreningen Sport ’n’ Charity

 

Her midt september 2023 arbejder Sport ’n’ Charity i døgndrift på at stille de 300 betalende medlemmer som giver os retten til registrering som almennyttig forening.

En registrering som giver fradragsberettigelse til vores donorere og mulighed for at søge offentlige midler til foreningens arbejde.

Sport ’n’ Charity har som første fokus område arbejdet målfast på at tilbyde børn i kræftbehandling træning som kan mindre handicap og følgesygdomme.

I den skrivende stund har vi 18 børn i forløb og vores målsætning er at kunne tilbyde træningsprogram og -udstyr til de ca. 600 børn og unge som løbende er i kræftbehandling i Danmark.

I takt med at vores forening vokser og derved vores muligheder, vil vi udvide vores programarbejde – horisontalt og vertikal.

Den nuværende bestyrelse er i månedlig dialog hvorfor vi i 2023/2024 forventer at afholde 1 bestyrelsesmøde.

Ligeledes arbejder vi på i løbet af de kommende 12 måneder at byde to yderligere medlemmer velkommen i Foreningen Sport ’n’ Charity. Vi vil arbejde på at få en mere diversificeret bestyrelse.

Bestyrelsens opgave i 2023/2024 vil være at opnå status som almennyttig forening.
Hjælp os gerne på linket

Tak til alle de venlige og omsorgsfulde mennesker som har meldt sig ind allerede.

Det betyder alverden for os – og vi glæder os til at byde endnu flere velkommen, så vi kan gøre endnu mere.

Frederik Weisz
Formand
Foreningen Sport ’n’ Charity

Frederik Weisz

Formand/Stifter
formand@sportncharity.dk

Morten Phister Ritter

Bestyrelsesmedlem/Advokat

Martin Albeck-Stender

Bestyrelsesmedlem / Stifter
mas@sportncharity.dk

KOMMER I 2024

Dette medlem vælges på generalforsamlingen i maj 2024

KOMMER I 2024

Dette medlem vælges på generalforsamlingen i maj 2024

Støt én gang

Klik her, og se hvordan du allerede i dag kan gøre en forskel med et enkelt beløb

Støt månedligt

Klik her og se hvordan du kan være med til at gøre en forskel hver måned