Skip links

Vi søger erhvervsfundraiser til Sport ’n’ Charity – (fuldtid og deltid)

Vil du være med til at gøre en forskel for kræftramte børn?

Sport ’n’ Charity søger lige nu flere erhvervsfundraisere, som vil være med til at skabe et bedre liv for kræftramte børn igennem sport.

Du kommer til at arbejde med et nyt charity program, som ikke er set før i Danmark. På baggrund af forskning, har vi sammen med vores fysioterapeut og flere træningsspecialister udviklet et fysisk træningsprogram samt sammensat en træningstaske med udstyr til hvert enkelt kræftramte barn.

På den måde kan de træne, uanset hvor de befinder sig, både hjemme eller under indlæggelse. En løsning der giver de kræftramte børn, de bedste forudsætninger for at komme tilbage til et liv, med mindsket risiko for følgesygdomme og handicap

 

DIN succes er vigtigt for os…

Du bliver klædt godt på til opgaverne, når du starter hos os og du modtager løbende sparring, coaching og udvikling. Vores mål er, at du igennem hele din ansættelse vil få succes!

Om du er 23 år, 35 år eller 57 år er ikke afgørende.

Det er hellere ikke afgørende om du har erfaring med salg på telefonen, det skal vi nok lære dig – det vigtigste er at du er klar til at ligge indsatsen – så skal resultaterne nok komme.

 

Er du klar på at blive en del af Sport ’n’ Charity eller har du nogle spørgsmål?

Så ring til Martin Albeck-Stender på 2078 1488 eller send en mail på job@sportncharity.dk